marți, 8 noiembrie 2011

Cum sa faci bani cu Facebook?

Dacă ti-ai dorit mereu sa castigi bani online dar nu stii de unde sa incepi iti dau un pont...sa te folosesti de cea mai populara retea sociala si sa profiti de anunturile postate pe platforma Facebook.
Zeci de mii de oameni din intreaga lume folosesc Facebook zilnic pentru a interactiona cu prietenii lor si sa se distreze, in timp ce altii fac bani.

Probabil te intrebi cum sa faci bani pe un site de socializare.Iti propun sa urmezi 3 pasi rapizi:

Pasul 1
Trbuie sa-ti faci un cont care nu trebuie sa fie flas, fii tu insuti si expune indemanarea, hobby-ul, serviciul care stiti ca va reprezinta.La ceea ce esti bun te va ajuta sa faci bani pe Facebook.Trebuie sa-ti alegi un segment anume de persoane care ca fi interesat de cele expuse de tine.

Pasul 2
Foloseste o nisa mai populara care iti place si pentru care ai un interes.Daca deja ai un domeniu care iti este pe plac sau proproiul  site il poti folosi in avantajul tau pentru a te promova.Acest lucru te va ajuta ca mai multe persoane sa devina constiente de calificarea ta.

Pasul  3
Primul lucru care il poti face este sa iti expui produsele second hand pe care vrei sa le vinzi in sectiunea Marketplace (http://apps.facebook.com/marketplace/).Este o optiune gratuita in care esti liber sa pui anunturi in Marketplace si plus ca nu exista nici o limita de cat de multe puteti plasa.

De exemplu:  ai multe haine pe care nu le mai porti sau ai prea multe si vrei sa le vinzi.Pentru asta poti posta anunt in Marketplace pe Facebook si obtii profit.
Dacă aveţi un buget pentru publicitate si doriti sa va promovati produsele poti incerca Social Ads pentru a vedea ce beneficii poti obtine in urma lor.Poti vizualiza aceasta sectiune pentru a vedea despre  ce este vorba exact si care sunt costurile.(http://www.facebook.com/advertising/?campaign_id=205409982859&placement=broad&creative=5981683932&keyword=Facebook+Marketplace&extra_1=4f235bfc-48c0-df88-ea8b-000049079ac7)
Avantaje Facebook:
Principalul beneficiu de a deveni un membru al Facebook este că puteţi construi şi  folosi orice număr de aplicaţii pentru a efectua anumite sarcini pe pagina dvs. de profil.


Vestea cea mare este faptul că Facebook nu impiedica  utilizatorii sa faca bani de pe pagina lor de Facebook, şi într-adevăr, mulţi oameni pun in  legătură  site-uri pe pagina Facebook.
Oamenii construiesc  noi aplicaţii şi de multe ori acestea sunt folosite de către mulţi utilizatori pentru a crea pagini care ajuta nevoile lor personale.
Acest lucru este si principalul  motiv pentru care va reuşi în a face mai multi bani cu ajutorul  site-ului Facebook.

Bafta!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu