miercuri, 16 noiembrie 2011

Cum facem o rochie dintr-o camasa?





 Acesta este un mod surprinzator de a transforma o  camasa  intr-o rochita eleganta.

 Lucruri de care aveti nevoie: o camasa cu o marime mai mare decat marimea ta
                                              4-5 nasturi
                                               ac si ata
                                               ace de siguranta
                                               foarfeca
                                               si o persoana care sa te ajute:)
                                         
Pasul 1:Alegeti o camasa potrivita cu marime mai mare.Pentru a fi siguri ca este masura buna asigurati-va ca este indeajuns de lunga pe cat vreti sa fie rochia finala.DE preferat camasa sa fie cu maneci lungi si apoi veti taia cat trebuie din ele.Am folosit o camasa albastra cu buline pentru o rochita si o camasa rosie cu dungulite pentru cea de-a doua rochita.

Pasul 2: Here's how it works:
Traverseaza gulerul in jurul pieptului, infasurati manecile in jurul spatelui cat sa-l acopere.Puteti introduce gulerul inauntru insa eu prefer sa il tai.





Pasul 3:Aici o sa aveti nevoie de un mic ajutor.Faceti un semn cu ace de siguranta de unde sa taiati manecile camasii apoi taiati cu foarfeca restul manecilor, asigurati-va ca se suprapun cu vreo 2 centimetri pentru a lasa loc de tivit si nasturi .La alegere puteti taia gulerul.




 Pasul 4:Trbuie tivite manecile astfel incat sa nu destrame si pentru estetic.




 Pasul 5: Este timpul sa aplicati nasturii.Faceti un semn unde se vor pune nasturii, apoi taiati pe linie locurile.Suprapuneti apoi manecile si faceti semne unde se vor aplica nasturii.Imaginile spun mai multe.Eu am folosit ac si ata si am cusut de mana insa acestea se pot face usor la masina de cusut in cazul in care detineti una.Aveti grija ca nasturii sa fie pusi la distante egale, sa nu se faca pliuri si rochia sa incape.







 Rezultatul final: o rochie elegantasi simplu de facut dintr-o camasa.Aceasta rochita in combinatie cu o curea, un colier si niste sandalute va arata superb.Enjoy:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu