marți, 15 noiembrie 2011

Cum facem tanga in stilul Victoria's Secret Ruched Hiphugger?


Modelul de tanga de la Victoria's Secret Ruched Hiphugger este unul din stilurile mele favorite.Va voi arata pas cu pas o modalitate simpla de a realiza propriul model.Enjoy:)


Avem nevoie de:
material lycra/ amestec cu bumbac aproximativ 20-30 cm
elastic subtire 1/8" in latime si 1,5" in lungime
masina de cusut
ace pentru masina de cusut pentru lycra/ materiale elastice
ac si ata pentru cusut de mana
Pasul 1:Aveti nevoie de un sablon ca in imagine, puteti salva imaginea si sa o printati sau va pot da in format pdf pe care nu-l pot pune aici.Daca vreti formatul pdf  scrieti la comentarii si va voi trimite pe mail.
Pasul 2:Asezati materialul peste forma de sus din hartie si decupati pe margine la o distanta de 1,2 cm de hartie.(acela fiind locul unde va fi cusut).Aveti nevoie de 2 bucati de material taiate.


Pasul 3:Trageti la masina de cusut (sau cu mana in cazul in care nu aveti masina de cusut) marginile bucatilor de material in zig-zag.




Pasul 4: Pliati in jumatate o bucata din cele 2 pentru a gasi mijlocul apoi puneti 2 ace pe 3-4 cm din mijloc.Taie o bucata de elastic, aprox.1,5" lungime.Coaseti apoi elasticul de mijlocul bucatii de material formandu-se 2-3 mici pliuri. 





Pasul 5:Pasul final este coaserea marginilor stanga, dreapta si jos a celor doua bucati de material si este gata.Sper sa va placa:) 
Rezultatul final este un model de tanga absolut minunati.Puteti folosi orice material, culoare, model astfel incat sa va fie pe plac.Pupici si bafta.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu