miercuri, 9 noiembrie 2011

Cum facem un machiaj stil retro cu tus lichid?


Realizarea unui machiaj retro cu aplicare a tusului lichid poate parea greu insa eu va voi arata pas cu pas cat de usor il puteti face.Acest machiaj poate fi purtat pentru un look de zi daca il combinati cu pometii roz , iar pentru un aspect de noapte cu sprancene indraznete si cu un ruj rosu.    Pasul 1:Curatati tenul
Este foarte important ca inainte de a aplica un machiaj sa curatati tenul foarte bine si sa aplicati o crema pentru zona ochilor.

Pasul 2:Aplicati anticearcan

Tamponati anticearcan atat pe parte superioara a ochiului cat si pe partea inferioara pentru a reduce roseata si a acoperi cercurile intunecate.

 Pasul 3:Aplicati pudra peste anticearcan, aplicati cu o pensula pudra potrivita culorii tenului dvs.

Pasul 4:Folosim un fard alb stralucitor ca in imagine.


Pasul 5:Aplicarea tusului lichid
Trucul in aplicarea tusului lichid este ridicarea pleoapei  cu degetul astfel incat sa puteti vedea mai bine conturul ochiului.Apoi cu varful tusului aplicati pe linia ochiului.

Pasul 6: Trage prima linie tinand pleoapa intinsa tragand de coltul exterior usor si aplicati cat mai aproape de ochi.

Pasul 7: Continuati linia cu tus dinspre interior.Aceasta linie trebuie sa fie mai subtire de cat cea anterioara.Pasul 8:Ultimul pas pentru a termina de facut codita cu tus lichid.Trebuie sa trasezi codita ca in imagine unind punctele rosii.Daca faci vreo greseala o poti corecta usor  cu un betisor de urechi umed.

Pasul 9: Ultimul pas in acest machiaj este aplicarea rimelului.

Acesta este rezultatul final.Ce parere ai?Frumos si usor de pus in practica, nu-i asa?:)....
Enjoy:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu