sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Cum facem taietor de biscuiti sub forma de floare?

Tuturor ne place ca mancarea sa fie estetica, sa te indemne sa o mananci.Pentru a realiza fursecuri, biscuiti ai nevoie de o forma fie ea in forma de steluta,inimioara sau floare.Astazi va voi arata cum am facut un taietor pentru biscuiti sub forma de floare, ceea ce e interesant ca am facut dintr-un suport de lumanare pastila.Vezi pas cu pas cum facem.:)

Pasul 1: Ai nevoie de o lumanare pastila din care scoti lumanarea pentru ca ai nevoie doar de suportul acesteia.Pasul 2: Curatati suportul de lumanare pastila foarte bine.

 Pasul 3: Marcati fundul suportului de lumanare cu un pix, in forma de cruce daca vreti sa faceti o floare cu patru petale asa cum am facut eu.Taie apoi unde ai marcat cu un cutit ascutit.


 Pasul 4: Taie partile care le-ai taiat,usor indoiti colturile sa nu taiati si apoi realizati forma  petalelor folosind un pix ca in imagine.Trebuie sa se curbeze suportul astfel incat petalele sa fie egale.


 Asa arata taietorul de biscuiti sub forma de floare.Colturile lasate in sus va ajuta sa tineti de taietor pentru a taia aluatul.


Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu