Vom face negrese care poarta denumirea de "caciula lui Mos Craciun" dupa aspectul acestora.Vezi cum pas cu pas:
Ingrediente pentru negrese "caciula lui Mos Craciun"
o tava de negrese dupa o reteta clasica, se raceste si se taie in forme.Am folosit un cutter ca sa le aduc la forma rotunda.
12-16 capsuni mici curatate si decojite
crema de unt cu mascarpone(dupa reteta de mai jos)
Crema de unt cu mascarpone
Ingrediente:
1 pachet de unt la temperatura camerei
200 gr branza mascarpone
3 cani zahar pudra
2 plicuri zahar vanilat
1 varf de cutit de sare
Folosind un mixer bate untul si branza mascarpone aproximativ 2 minute pana cand va deveni cremoasa.Adauga vanilia si sarea.Adauga 2 cani si jumatate de zahar, iar pe parcurs daca mai este nevoie adauga incet si cealalta jumatate de cana ramasa pana ajungi la consistenta si dulceata dorita.
Pentru a asambla prajiturile, se forma rotunda a negreselor se pune un strat de crema de unt cu mascarpone si o capsuna la care i-ai taiat baza ca sa fie plata.Apasa capsuna putin in crema pentru a fi mai stabila, iar la final mai pune pe varful capsunei putina crema.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu