miercuri, 28 septembrie 2011

Cum facem impletit stil "coada de peste"?

Parul impletit este o coafura frumoasa si usor de facut.O sa arat pas cu pas cum facem impletit parul, de data aceasta un altfel impletit decat cel clasic, este un model de impletit care poarta numele de "coada de peste".Pentru acest stil de impletit ai nevoie doar de un pieptene si o agrafa pentru a prinde coada impletita.
Pasul 1:Piaptana parul si umezeste-l cu putina apa.


Descriere:Cum facem impletit stil"coada de peste"?Pasul 2:Impartiti parul in doua sectiuni egale, apoi luati cate o suvita mai mica din fiecare parte.
Descriere:Cum facem impletit stil "coada de peste"?
Pasul 3:Trageti bucata mica de par din partea dreapta peste sectiunea din stanga si bucata mica de par din partea stanga peste sectiunea de par din dreapta.
Pasul 4:Acum ia o suvita mica de par din sectiunea din partea stanga, trage peste sectiunea principala din stanga si alaturati sectiunii din dreapta.
Pasul 5:Repetati aceste treceri de suvite tinand fiecare sectiune bine in maini.Trageti usor sectiunile in jos.Folositi degetul aratator pentru a tine suvitele mai mici de par si trageti in interiorul sectiunii.Repetati pana cand finalizati coada. Legati coada cu o agrafa si gata. 

Un comentariu: