vineri, 6 ianuarie 2012

Cum facem masca pentru dormit?

La multi ani!An Nou fericit plin de impliniri si dratgoste.Au trecut sarbatorile, obositoarele zile in care am mancat si ne-am distrat intens.Acum este timpul sa ne recapatam energia necesara pentru anul care a venit.Pentru asta va recomanda sa folositi masca pentru somn.Daca nu aveti asa ceva aveti aici pas cu pas cum sa realizati propria masca de dormit.Bafta si odihna placuta:)

 Ai nevoie de:
2 fragmente mici de material cu dimensiunile: 27x12 cm
1 bucata cu dimensiunea 27x12 cm
1 bucata subtire de elastic 25 cm lungime
masina de cusut
foarfece
hartie
ace de siguranta
ac si ata

Pasul 1: Realizati un sablon din hartie cu o parte ovala si o parte dreapta ca in imagine avand dimensiunile 10x13 cm.Indoaie foaia si prinde hartia de material cu ace de siguranta si apoi decupeaza materialul.

 Pasul 2: Poti personaliza masca de dormit adaugand ochi din material sau un mesaj cu "nu deranjati".Coase apoi capetele elasticului de material.

 Pasul 3: Ataseaza un nou material deapsupra elasticului  apoi coasele, dar lasa 1 cm la capetele unde se afla elasticul necusut.
 Pasul 4: Adauga elastic pe margini pe masura capului, sa nu fie larg dar nici strans sa va deranjeze noaptea.  Enjoy your beauty sleep:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu