Toate ingredientele se amesteca, se intinde coca ,peste care se pune o pasta formata din 2 linguri untura si 3 linguri faina.Se ruleaza si se imparte in 2, se intinde direct pe dosul tavii si se coace.
Crema:1kg lapte,200 gr zahar, 180 gr faina, 3 galbenusuri, 2 plicuri zahar vanilat.
Se freaca galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga o cana de lapte. Separat se pune la fiert restul de lapte cu zaharul vaniliat. Se adauga amestecul de oua si zahar si se amesteca continuu la foc mic pana ce crema se ingroasa.
Dupa ce s-a copt aluatul se pune crema intre foi.
Se freaca galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga o cana de lapte. Separat se pune la fiert restul de lapte cu zaharul vaniliat. Se adauga amestecul de oua si zahar si se amesteca continuu la foc mic pana ce crema se ingroasa.
Dupa ce s-a copt aluatul se pune crema intre foi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu