Antricotulse taie felii, se bate, se sareaza, se unge cu mustar pe ambele partisi se prajesc in ulei.
Separatse face pilaf care dupa ce se raceste se pune intr-o tava, intins petoate suprafata, iar deasupra se pun feliile de antricot prajite, unalanga alta pe toata suprafata.Deasupra se toarna un sos facut astfel:
-secalesc 2 cepe taiate marunt, cu doi morcovi rosi pe razatoareamica.Dupa ce se caleasc putin se adauga un polonic de apa fierbintesi o foaie de dafin.Apoi se adauga 2 linguri de mustar diluat cuputina apa calda.
Acestsos se pune in tava peste carne numai dupa ce se trece prinstrecuratoare storcandu-se foarte bine.Apoi se pun 2 castravetimurati taiati marunt.
Se pundeasupra 2 linguri de smantana diluata cu putina apa calda si se dala cuptor 30. Verdeata se pune cand se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu